Podpořil Fond Vysočiny
 

Aktuální jídelní lístek restaurace a jídelny Třebíčanka a závodního stravování TCS

Denní menu
Středa 8.5.
Krupicová s vejcem A-1,3,9
1Zapečené těstoviny s kuřecím masem a zeleninou, okurka
Čtvrtek 9.5.
Hrstková A-1,9,12
1Chilli con carne,chléb A-1,3,7,10
2Vepřová plec na paprice, těstoviny A-1,3,7,10
3Kuřecí steak s anglickou slaninou a sýrem, maštěné brambory s pažitkou
Pátek 10.5.
Boršč A-1,7,9,12
1Smažený kuřecí stehenní řízek, bramborový salát
3Svíčková na smetaně, vídeňský knedlík
Sobota 11.5.
Kapustová A-1
1Kuřecí nudličky na česneku s pórkem, těstoviny
Neděle 12.5.
Selská polévka A- 1,3,7
1Přírodní vepřový plátek, šťouchané brambory s cibulkou A-1
Pondělí 13.5.
Vločková A-1,9
1Krušovický vepřový plátek, dušená rýže A-1
2Kovbojské fazole s klobásou, chléb
3Kuřecí steak s camembertovou omáčkou, šťouchané brambory
Úterý 14.5.
Fazolová s uzeným masem
2Holandský řízek, bramborová kaše ,čalamáda
3Boloňské lasagne
Středa 15.5.
Vývar s kapáním
3Vepřový Gordon blue, bramborová kaše
Čtvrtek 16.5.
Kmínová s vejcem A-1,3,9
1Bramborový knedlík plněný pečeným masem, kysané zelí
2Pirátská krůtí játra (kari,raj.protlak,cibule,chili), dušená rýže
3Kuřecí kapsa plněná modrým sýrem, pečené brambory
Pátek 17.5.
Kulajda A-1,3,7,10,12
1Řízek z vepřové krkovičky, bramborový salát
2Bramborové šudlíky s mákem a cukrem
3Kuřecí soté, dušená rýže
Sobota 18.5.
Žampionová krémová
1Kuřecí přírodní plátek, mačkané brambory s pažitkou
Neděle 19.5.
Francouzská A-1,3,9
1Vepřové maso na houbách, těstoviny
Pondělí 20.5.
Kapustová A-1
2Boloňské špagety sypané sýrem A-1,3,7
3Kuřecí steak s rajčaty a sýrem, mačkané brambory
Úterý 21.5.
Čočková A-1,9
1Bratislavská vepřová plec,houskový knedlík A-1,2,7,10
3Pikantní masová směs, pečené brambory
Středa 22.5.
Zelná s klobásou A-1,7
1Srbské rizoto s kuřecím masem sypané sýrem, okurka
3Vepřový steak z krkovice, selské brambory
Čtvrtek 23.5.
Hovězí s těstovinou A-1,3,9
1Uzené maso,kysané zelí,bramborový knedlík A-1,3,7,10
3Kuřecí steak se sýrovou omáčkou, tagliatelle
Pátek 24.5.
Gulášová A-1,12
1Smažený krůtí řízek, bramborová kaše, okurka
2Rýžový nákyp s ovocem, sypaný cukrem
Sobota 25.5.
Zeleninová krémová A-1,3,7,9
1Vepřové kostky na majoránce, těstoviny
Neděle 26.5.
Vývar s nudlemi
1Květák na mozeček, šťouchané brambory s pažitkou
Jídelní lístek ke stažení
Jídelní lístek Třebíčanka

Dnešní menu na Třebíčance (Středa 8.5.)
P

Krupicová s vejcem A-1,3,9

1

Zapečené těstoviny s kuřecím masem a zeleninou, okurka


Třebíčská cateringová společnost | Cateringové služby, závodní stravování, restaurace a jídelna Třebíčanka