Technologie
Třebíčská cateringová spolešnost se vydala cestou moderních a špičkových technologií, takže vedle dnes již běžně používaných konvektomatů, jako jedni z mála používáme indukční vaření. Tento způsob vaření má velký vliv jak na ztrátovost surovin tak i na kvalitu námi připravovaných pokrmů.
Chlazená a mražená jídla
Jedná se o pokrmy z denního menu, které jsou připravované dle receptur teplé kuchyně a dále jsou šokově chlazené na teplotu min. + 6°C, která je daná systémem kritických bodů HACCP pro chlazené pokrmy. Trvanlivost zchlazeného jídla je při skladování v teplotě + 6°C 3 dny. Další variantou jsou mražená jídla. Kde je proces stejný a jídla se mrazí na - 17°C. Záruční doba mraženého jídla je 1 měsíc.
Jedná se o pokrmy z denního menu, které jsou připravované dle receptur teplé kuchyně a dále jsou šokově chlazené na teplotu min. + 6°C, která je daná systémem kritických bodů HACCP pro chlazené pokrmy. Trvanlivost zchlazeného jídla je při skladování v teplotě + 6°C 3 dny. Další variantou jsou mražená jídla. Kde je proces stejný a jídla se mrazí na - 17°C. Záruční doba mraženého jídla je 1 měsíc.